آخرین اخبار
کد مطلب: 79516
«جانور وحشي» فردا از کنار زمين عبور مي‌کند
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 913

به گزارش سلام لردگان، اين سيارک با پهناي 335 متر يکي از سيارک‌هاي بالقوه خطرناک براي زمين محسوب مي‌شود که در صورت برخورد، آسيب‌هاي جدي به زمين وارد خواهد کرد.

سيارک 2014HQ124 تنها 6 هفته قبل (23 آوريل) کشف شد که زمان کافي براي منحرف کردن يک سيارک بالقوه خطرناک از مسير حرکت بسمت زمين نيست.

اين قطعه جامد سنگي با ترکيبات تقريبا نامشخص، روز يکشنبه هشتم ژوئن (18 خرداد) از فاصله 1.25 ميليون کيلومتري زمين – 3.2 برابر فاصله زمين تا ماه – عبور خواهد کرد که خطر جدي براي ساکنان زمين در پي نخواهد داشت.

اما برخورد احتمالي آن با زمين، باعث انفجاري با قدرت 2,000 مگاتن مي‌شود؛ براي مقايسه شدت اين انفجار احتمالي مي‌توان گفت که قدرت انفجار بمب اتمي بر فراز هيروشيما تنها 100 کيلوتن بود (يک مگاتن معادل 1000 کيلوتن است).

چنين برخورد شديدي منجر به ايجاد دهانه برخوردي به قطر 4.8 کيلومتر بر روي زمين شده و موج انفجار، شکستن شيشه‌ها را تا فاصله 100 کيلومتر دورتر به دنبال خواهد داشت.

سيارک 2014HQ124 با نام مستعار «جانور وحشي (The Beast)» با سرعت 50 هزار کيلومتر در ساعت در حال حرکت است، اما اگر در مسير برخورد با زمين قرار مي‌گرفت، گرانش زمين باعث افزايش سرعت آن به بيش از 64 هزار کيلومتر در ساعت مي‌شد.

منبع ايسنا

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس